Intensivkurs körning

Ibland har vi begränsat med tid och samtidigt mycket att göra. Känner du att du behöver ta körkort snabbt så kan vi på AnSan’s hjälpa dig. Intensivutbildningen är framförallt till för dig som har körvana och vill skynda på ditt körkort.

Observera att du måste ha skrivit ett godkänt teoriprov minst 1 månad innan du kommer och kör intensivt hos oss.

Testlektion
Vi börjar med en testlektion ca 2-3 månader innan din utbildning ska starta. Testlektionen behövs för att bedöma vilken nivå du ligger på. Därefter lägger vi upp utbildningen så att den passar dig så bra som möjligt. Det ger dig också möjligheten att träna hemma innan din kurs börjar på allvar.

Om du vill köra intensivt är det bra om du kontaktar oss i god tid, minst två – tre månader i förväg. Helst tidigare om du har för avsikt att övningsköra på sommaren. Detta för att se till att det finns tillräckligt med tider reserverade för dig när det är dags att börja öva.

Körning
Körningen planerar vi in helt efter dina önskemål. Du kan t.ex. köra en dubbel-lektion på förmiddagen och en dubbel-lektion på eftermiddagen, alternativt enkel-lektioner på förmiddagar och dubbel-lektioner på eftermiddagarna.

Körvana
Din bakgrund och tidigare erfarenhet avgör hur många lektioner du behöver. Om du behärskar grunderna i körkortsutbildningen när du kommer hit är det lättare för oss att bedöma hur många lektioner du kan komma att behöva. Självklart behöver du färre antal lektioner hos om du har kört mycket privat.

Ingen körkortsgaranti
Tänk på att en intensivutbildning inte garanterar körkort. Du kan alltså behöva komplettera med fler lektioner för att bli en säker och miljömedveten förare.

Beroende på din kunskapsnivå i början av utbildningen och hur din körning på skolan utvecklas hos oss kan det bli fler likväl som det kan bli färre antal lektioner innan du är färdig för körprov.

Förarprov
Om du vill köra upp genom oss, alltså att vi bokar ditt prov och du hyr vår bil vid körprovet, behöver du ha skrivit ett godkänt teoriprov. Teoriprovet ska vara godkänt MINST en (1) månad innan du kommer och kör hos oss, annars avbokas dina inbokade lektioner.

Du kan även boka prov själv, det gör du på Trafikverkets webbsida. I samband med uppkörningen hyr du deras bil.

Återbetalning
Om du inte använder alla körlektioner i ett paket betalar vi tillbaka det som inte utnyttjas.

Serviceavgift
Vid eventuell avbokning av intensivkörning tar vi en serviceavgift på 100: - för det arbete vi utfört när det gäller planering av lektioner, bokning av halkbana, prov m.m. Avbokar du senare än två veckor innan din första lektion debiteras du dessutom halva kurskostnaden om vi inte hinner boka in nya elever på dina tider.

 

Välkommen att boka tid!
026-65 35 25

 

Eller välkommen att ringa oss:
026-65 35 25

Köp ditt B-paket direkt via vår e-handel.
Välkommen att besöka/ringa oss för bokning av tider: 026-65 35 25

OBS! Det går ej att avboka din lektion via mail.

Telefon: 026-65 35 25 | Receptionen bemannad: Mån-Tor 8.00-18.00 Fre 09.00-13.00

Telefon: 026-65 35 25
Receptionen bemannad:
Mån-Tor 8.00-18.00 Fre 09.00-13.00

Alla rättigheter reserverade AnSans Trafikskola ©
Webb:
Precis Reklam | Skapad i Yodo | Cookies | Sidkarta

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK