Introduktion / handledarkurs

För att få övningsköra privat måste både handledare och elev gå en obligatorisk introduktionskurs, även kallad handledarutbildning.

Eleven ska ha fyllt 15 år och 9 månader för att få gå kursen. Ni behöver inte gå tillsammans, det går bra att gå vid olika tillfällen. Kursen är giltig i fem år.

Kursen är ca 195 minuter (inklusive rast), och full av nyttig information.

Hur du börjar med privat övningskörning

Vi går igenom hur du blir elev/handledare, pratar bl.a. om vilka regler som gäller när ni tränar hemma, eco driving, hur ni lägger upp elevens utbildning och obligatoriska utbildningar som eleven måste göra.

Risker

Vi tar också upp risker, t.ex. rattfylleri, hastighet och trötthet. Var och när ni ska träna, hur det går till vid teori- och körprov samt tips inför uppkörningen.

Vi bjuder på fika

AnSan’s Trafikskola bjuder på kaffe, te, O’boy, saft och bullar vid varje tillfälle. Undervisningen sker i en angränsande lokal med modern teknik. Vi använder bildspel och filmer och varvar med diskussioner och frågor. Varje deltagande elev får dessutom en rabattkupong som erbjuder en körlektion för halva priset! Det finns alltid tid att ställa frågor om det är någonting du funderar över.

Bra att veta:

Både elev och handledare ska ha legitimation med sig. ( Pass, identitetskort eller körkort) Har eleven inget leg. kan vårdnadshavare gå i god för sin elev genom att skriva på ett intyg som vi tillhandahåller.

Kom minst 15 minuter innan kursstart för att vi ska hinna ta emot betalning samt kontrollera din legitimation. Vid kurstillfället finns det möjlighet att köpa böcker, övningsskyltar, speglar m.m.

Priser

Handledarkurs vardag
195 minuter inklusive rast, startar kl. 16.00.
Både elev och handledare ska ha med giltig legitimation.

350:- per person

Handledarkurs helg
195 minuter inklusive rast, startar kl. 10.00.
Både elev och handledare ska ha med giltig legitimation.

450:- per person

  Köp och boka din Intro/handledarkurs direkt via vår e-handel. Eller välkommen att besöka/ringa oss. Tel: 026-653525

  Telefon: 026-65 35 25 | Receptionen bemannad: Mån-Tor 8.00-18.00 Fre 09.00-13.00

  Telefon: 026-65 35 25
  Receptionen bemannad:
  Mån-Tor 8.00-18.00 Fre 09.00-13.00

  Alla rättigheter reserverade AnSans Trafikskola ©
  Webb:
  Precis Reklam | Skapad i Yodo | Cookies | Sidkarta

  Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

  OK