Riskettan

(Obligatorisk utbildning)

Riskettan är en obligatorisk utbildning som alla som vill ta B-körkort måste gå. Den består av en ca tre timmar lång teoretisk kurs där vi pratar om risker i trafiken.

Vi vill öka din förståelse för riskfyllda beteenden och den ska medverka till att du inte utsätter dig själv eller andra för fara i trafiken. Alkohol, stress, mobilanvändning och trötthet är exempel på kursinnehåll. Du behöver inte ha fyllt 18 år för att gå Riskettan. När den är genomförd gäller kursen i fem år.

Anmälan och betalning
Ring eller kom in till oss om du vill boka Riskettan. Det kostar 950: - och du betalar direkt till oss på AnSan´s i samband med kursstaren antingen med kort, swish eller kontant.

Du kan även boka plats och betala via vårt e-handel.

I priset ingår kurs, bok samt lättare fika.

Om du går en teorikurs hos oss ingår Riskettan i ditt teoripaket.

Vi bjuder på kaffe, te, o’ boy och saft. Undervisningen sker i en angränsande lokal med modern teknik. Vi tittar på bildspel och film och varvar med diskussioner i grupp. När du har varit på kursen registrerar vi till Transportstyrelsen att du har deltagit och då gäller utbildningen i fem år.

OBS! Ta med giltig legitimation.

Icke svensktalande elever
Du måste kunna prata och förstå svenska väl. Du som inte behärskar svenska måste själv se till att en tolk medföljer. Det kan t.ex. vara en landsman över 18 år med goda kunskaper i svenska språket, eller någon från en tolkförmedling.

När du ringer och bokar din Risketta måste du samtidigt reservera plats för din tolk. Ingen avgift tas ut för att tolken medföljer

Eller välkommen att ringa oss:
026-65 35 25

Köp och boka riskettan direkt via vår
e-handel. Eller välkommen att besöka/ringa oss. Tel: 026-65 35 25

Telefon: 026-65 35 25 | Receptionen bemannad: Mån-Tor 8.00-18.00 Fre 09.00-13.00

Telefon: 026-65 35 25
Receptionen bemannad:
Mån-Tor 8.00-18.00 Fre 09.00-13.00

Alla rättigheter reserverade AnSans Trafikskola ©
Webb:
Precis Reklam | Skapad i Yodo | Cookies | Sidkarta

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK