Teorikurs

Vår teorikurs är populär och blir snabbt fullbokad.

Innehåll

I teoripaketet ingår 1 + 5 teoripass, Körkortsboken eller Lättlästa Körkortsboken, teorihäfte, vägmärkeshäfte, obegränsat antal distanstester, Riskettan och tillgång till dator om du vill jobba med distanstesterna hos oss på skolan.

Första teoritillfället är ett informationspass på ca 75 minuter. Vi går bl.a. igenom hur kursen är upplagd, hur distanstesterna fungerar, vilka obligatorium som gäller för att ta körkort och hur det går till i samband med ditt förarprov.

Sen har vi ytterligare fem teoritillfällen på ca 120 minuter inklusive rast. Undervisningen sker i en angränsande lokal med modern teknik. Vi använder bildspel och filmer och varvar med diskussioner och små grupparbeten.

Plugga teori i din telefon eller surfplatta

Du kan även jobba med distanstester i din mobiltelefon eller surfplatta. Du laddar enkelt ner en app som heter "Elevcentralen" via appstore eller android.

Fika

Vi bjuder på kaffe, te, o’ boy och saft samt liten kaka vid varje teoritillfälle.

Intensiv teori

På de flesta skollov har vi intensiv teori, d.v.s. vi läser en teorikurs på en vecka, istället för tre veckor. Det är ett högt tempo och bygger på att du har möjlighet att läsa på inför varje träff. För övrigt har vi ingen särskild teorikurs för elever som intensivkör.

Telefon: 026-65 35 25 | Receptionen bemannad: Mån-Tor 8.00-18.00 Fre 09.00-13.00

Telefon: 026-65 35 25
Receptionen bemannad:
Mån-Tor 8.00-18.00 Fre 09.00-13.00

Alla rättigheter reserverade Ansan´s Trafikskola © | Producerad av Precis Reklam | Skapad i Yodo |

Alla rättigheter reserverade Ansan´s Trafikskola © | Producerad av Precis Reklam | Skapad i Yodo